|
Caderea Parului : Cauze, Tratamente, Informatii, Experiente Proprii Comunitatea care vrea sa va ajute. Adresati intrebari si cititi despre caderea parului, cauze, tratamente si experiente proprii
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
alandr Administrator

Data inscrierii: 29/Noi/2008 Mesaje: 15
|
Trimis: 30/11/2008 00:31 Titlul subiectului: Solutie preparata in farmacie + Sampon Ducray |
|
|
Remediu prescris de catre doctorul Popescu din Constanta.
Mi-a fost prescrisa o solutie preparata intr-o farmacie in Constanta(30 ron).Solutia este pe baza de finasteride, sulf si alte cateva ingrediente care ar necesită sa ajute la stoparea caderii parului. Solutia este de culoare galbena si are igrediente care se depun la baza recipientului. Cand se aplica apare aceeasi senzatie ca si la aplicarea Minoxidilului.
Ca sampon mi-a fost propus de la Ducray un sampon anti-matreata.(30 ron)
Rezultatul a fost prost in cazul meu. Nu a incetinit perfect deloc caderea, ba chiar parul s-a imbacsit mai rau. Din cauza acelor depuneri trebuia spalat foarte des... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|